Lelki adoptálás

Ajánljuk imádkozó híveink figyelmébe a lelki adoptálás imamozgalmat. A lelki adoptálás lényege szerint Isten színe előtt tett ígéret, amelyben egy konkrét személy kötelezi magát, hogy kilenc hónapon át (vagyis amennyi időt átlagosan az anyaméhben tölt a megfogant gyermek) mindennap imádkozik egy veszélyben lévő magzatért, valamint azért, hogy ez az Isten által kiválasztott, és egyedül Általa ismert gyermek megszülethessen, és születése után szeretetben és elfogadva, törvényes családi körülmények között nőhessen fel.

Hogyan történik a lelki örökbefogadás?

Az egész egy ígérettel, egy fogadalommal kezdődik, melyben elköteleződik az ember a 40 héten át tartó lelki-szülői feladat mellett. 9 hónapon át kísérjük el a kis magzatot a születéséig, minden nap egy tized rózsafüzért és egy rövid közbenjáró imát elmondva érte és a családjáért. Az imádságunkhoz saját vállalásokat is kapcsolhatunk.

Hogy rendszeresen és a lehető legmélyebb lelkülettel tudjuk végezni az imádságot, egy magyar nyelven is elkészített okostelefonos app segítségét is igénybe vehetjük, mely a beállított időben figyelmeztet is bennünket vállalásunkra. Minden nap, az adott rózsafüzér titokról elmélkedést olvashatunk, illetve 40 hétre elosztva 40 tanúságtételt ismerhetünk meg, melyeket a programban részt vett emberek írtak. Az alkalmazás elérhető Android és iOS rendszerekre:

Lelki adoptálás alkalmazás itt!

“hogy életük legyen, és bőségben legyen…” (Jn 10,10)